Groep van 65 personen van een internationale leverancier van producten en diensten op het gebied van voedsel, landbouw en risicomanagement.
Dit bedrijf is een zeer succesvolle speler op de levensmiddelen markt, dus vooraf stond voor hen al vast
dat zij het liefst culinaire workshops wilden.
Samenvatting van het evenement:
Vanuit Diner en Doen was het natuurlijk de uitdaging om deze culinaire kenners en specialisten te verrassen met kwalitatief zeer goede workshops, waarvan zij zelfs nog wat zouden leren. Met onze workshopgevers hebben wij enkele workshops doorontwikkeld, waardoor het niveau van kennis en de produkten precies op deze groep was afgestemd. Het werd een waanzinnig gezellige dag, waarin veel gelachen en geproefd werd. Ieder deelnemer koos 2 workshops:
- workshop en proeverij wijn
- workshop en proeverij kaas
- workshop en proeverij bier
- workshop en proeverij whiskey
Daarna volgde het luxe fingerfood diner in een van de meest trendy restaurants van de stad. Terwijl de deelnemers al borrelend elkaar enthousiast vertelden wat ze die dag hadden meegemaakt, serveerde het restaurant luxe bites en de lekkerste hapjes.
“Beste Jolien
Superbedankt voor de fantastische dag gisteren! We hebben
genoten! Superleuk uitje!” (per sms)