Bedrijfsfilm
telefoon nummer

06-55 807 796

info@dinerendoen.nl

Enkele zakelijke klanten van Diner en Doen

Bedrijfsuitje Groningen Ikea
Bedrijfsuitje Enschede Rabobank
Bedrijfsuitje Deventer JPR Advocaten
Bedrijfsuitje Deventer Saxion
Bedrijfsuitje gemeente Deventer
Bedrijfsuitje Enschede Carint
Bedrijfsuitje Deventer Raster
Bedrijfsuitje Groningen Belastingdienst
Bedrijfsuitje Enschede ING
Bedrijfsuitje Deventer Kinki
Bedrijfsuitje Groningen nvwb
Bedrijfsuitje Groningen Tiade
Bedrijfsuitje gemeente Ede
Bedrijfsuitje Deventer Trajectum
Bedrijfsuitje Deventer Carinova
Bedrijfsuitje Enschede Poppetjes
Bedrijfsuitje Deventer Excilent
Bedrijfsuitje Groningen Slachtofferhulp Nederland
Bedrijfsuitje Deventer El Popo
Bedrijfsuitje Deventer Stichting de Parabool
Bedrijfsuitje Deventer Domus
Bedrijfsuitje Deventer Jeugd Act
Bedrijfsuitje Enschede Beter Horen
Bedrijfsuitje Deventer Cargill
Bedrijfsuitje Deventer Eno
Bedrijfsuitje Groningen Rijkswaterstaat
Bedrijfsuitje Enschede Attendiz
Bedrijfsuitje Groningen Kluwer
Bedrijfsuitje Enschede Domijn
Bedrijfsuitje Enschede Unit4
Bedrijfsuitje Groningen UMCG
Bedrijfsuitje Groningen workshop InGoedeBanen
Bedrijfsuitje Groningen Team4
Bedrijfsuitje Deventer Geofox Lexmond
Bedrijfsuitje Groningen Rijksoverheid
Bedrijfsuitje Groningen Niestern Sander
Bedrijfsuitje Deventer Ardagh Group
Bedrijfsuitjes Den Bosch Hokofarm
Bedrijfsuitjes Brandweer

Enkele voorbeelden van onze workshops

Hieronder een greep uit ons assortiment.
Dit zijn enkele voorbeelden die vaak geboekt worden.

Workshop Bier

Waarom smaakt het ene bier zo anders dan het andere? Hoe ontstaat de bierkleur? Welke types bier zijn er zoal? Een grondige maar nooit saaie uitleg in een oergezellige bruine kroeg. Met een kleine proeverij van verschillende bieren en optioneel met een quiz.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een culinair thema of als gezellige afsluiting van bedrijfsuitjes met bijvoorbeeld een sportief thema.

 

Workshop Bier

Sushi Workshop

Sushi Workshop: u leert alle geheimen van het bereiden van de bekende Japanse sushi. U zult verbaasd staan hoe leuk, verrassend en leerzaam deze workshop is en hoe makkelijk u 5 verschillende soorten sushi rolt.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een culinair thema of vlak na een sportieve buitenactiviteit.

Sushi Workshop

Kookworkshop

Kook in ontspannen sfeer met uw groep een waanzinnig drie gangen menu! Culinair genieten, gezellig kletsen, drankje erbij, lekker ongedwongen bezig zijn. Keuze uit vele culinaire thema’s in deze kookworkshop.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een culinair thema of vlak na een actieve dansworkshop.

Kookworkshop

Solex rijden

Vrolijk pruttelt u en uw groep door een prachtig landschap met een authentieke Solex. Gezamelijk leggen jullie een mooie route af op deze vrolijke machines. Dit wordt een onvergetelijke dag waar nog lang over nagepraat wordt!

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een buiten thema of als gezellige afsluiting van bedrijfsuitjes met bijvoorbeeld een teambuilding thema.


Solex rijden

Communiceren kun je leren

Op luchtige en humoristische wijze wordt uw organisatie, groep of team onder handen genomen door de coaches. Deze workshop is niet saai of theoretisch, maar juist oplossingsgericht, dynamisch, confronterend en humoristisch.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een thema teambuilding of als gezellige afsluiting van bedrijfsuitjes met bijvoorbeeld een winter thema.

Communiceren kun je leren

Pitch and Putt

Pitch and Putt, het golfspel voor iedereen. De spanning neemt toe bij uw eerste afslag en het is feest als uw bal voor de eerste keer in de hole verdwijnt! Pitch & Putt is een uitdagend spel waarmee u en de rest van uw gezelschap snel veel plezier zult beleven.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een sportief thema of als gezellige afsluiting van bedrijfsuitjes met bijvoorbeeld een creatief thema.

Pitch and Putt

Wijn proeverij

Waarom smaakt wijn zoals hij smaakt? Wat maakt een wijn een goede wijn, en wat maakt een wijn spectaculair? Een gezellige en leerzame workshop. Kom erachter welke wijn echt bij u past! En proef en geniet van waanzinnige wijnen.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een culinair thema of vlak na een improvisatie workshop.


Wijn proeverij

Workshop Fotografie

Een onvergetelijke foto maken is een combinatie van talent, geluk, geduld, maar vooral kennis. In deze gezellige workshop bespreken we bijvoorbeeld de compositie, het lichtspel en de diafragma.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een creatief thema of als gezellige afsluiting van bedrijfsuitjes met bijvoorbeeld een buiten thema.


Workshop Fotografie

Cocktail workshop

U maakt na de korte en professionele uitleg en introductie in de cocktailtechnieken zelf een paar fantastische, smaakvolle en originele cocktails, die daarna door de kritische blik van onze instructeur worden beoordeeld op smaak, kwaliteit en originaliteit.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een culinair thema of als gezellige afsluiting van bedrijfsuitjes met bijvoorbeeld het thema improvisatie.


Cocktail workshop

Curling

Die mysterieuze Olympische sport van de winterspelen waar we soms verbaasd, maar meestal geamuseerd naar kijken, ligt nu binnen uw handbereik! Dit is echt een vernieuwende ervaring en u zult verbaasd staan hoe snel u verslingerd raakt aan dit ‘jeu des boule op ijs”.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een winter thema of als gezellige afsluiting van bedrijfsuitjes met bijvoorbeeld een sportief thema.


Curling

Djembé workshop

Onder leiding van een vriendelijke en gedreven djembé-instructeur ontdekt u met uw groep de eeuwenoude trommeltechnieken. Het ritme wordt snel opgenomen door uw groep en u zult meemaken dat u gezamenlijk met een fantastisch vlammend muziekstuk de workshop beëindigt.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een muziek thema of vlak na een culinaire workshop.


Djembé workshop

Workshop mozaïek

Van een vrolijke instructrice krijgt u uitleg over de eeuwenoude en Mediterrane kunst van het mozaïek: hoe u met verschillende gekleurde steentjes de mooiste mozaïekpatronen kan leggen.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een creatief thema of vlak na een actieve workshop.


Workshop mozaïek

Improvisatie workshop

ln een soort ode aan het bekende programma De Lama’s, organiseren wij voor groepen onder leiding van een humoristische en bevlogen docente een acteer- en improvisatie-les!

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een thema improvisatie of als gezellige afsluiting van bedrijfsuitjes met bijvoorbeeld een thema teambuilding.


Improvisatie workshop

GPS workshop

In groepjes gaan jullie aan de slag om met een GPS op de juiste plek te komen. Je krijgt geheimzinnige aanwijzingen. Bij iedere aanwijzing ontvang je een woord. Laat je fantasie de vrije loop en maak hiermee je eigen verhaal.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een buiten thema of als gezellige afsluiting van bedrijfsuitjes met bijvoorbeeld een thema teambuilding.


GPS workshop

Workshop bonbons

Echte bonbons maken zoals alleen een professionele banketbakker dat kan! Van een vriendelijke chocolade professor leert u hoe u chocolade maakt, hoe u de chocolade strijkt en vervolgens vult.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een culinair thema of als gezellige afsluiting van bedrijfsuitjes met bijvoorbeeld een creatief thema.


Workshop bonbons

Flamenco dansen

Vurig voetenwerk, vloeiende arm- & handbewegingen, een krachtige houding en zelfs een spontaan uitgeroepen 'ole'! Een gezellige en leerzame workshop.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een dans thema of vlak na een creatieve workshop.


Flamenco dansen

Graffiti

Na een korte uitleg met iets te drinken gaat u zelf aan de slag met deze bijzondere kunstvorm. U werkt op uw eigen doek, of de gehele groep werkt samen op 1 of 2 grote doeken, die u daarna bijvoorbeeld op kantoor kunt ophangen!

Ideaal voor uw bedrijfsuitje? Deze workshop wordt vaak geboekt bij bedrijfsuitjes met een creatief thema of als gezellige afsluiting van bedrijfsuitjes met bijvoorbeeld een sportief thema.


Graffiti