Bedrijfsfilm
telefoon nummer

06-55 807 796

info@dinerendoen.nl

Enkele zakelijke klanten van Diner en Doen

Bedrijfsuitje Groningen Ikea
Bedrijfsuitje Enschede Rabobank
Bedrijfsuitje Deventer JPR Advocaten
Bedrijfsuitje Deventer Saxion
Bedrijfsuitje gemeente Deventer
Bedrijfsuitje Enschede Carint
Bedrijfsuitje Deventer Raster
Bedrijfsuitje Groningen Belastingdienst
Bedrijfsuitje Enschede ING
Bedrijfsuitje Deventer Kinki
Bedrijfsuitje Groningen nvwb
Bedrijfsuitje Groningen Tiade
Bedrijfsuitje gemeente Ede
Bedrijfsuitje Deventer Trajectum
Bedrijfsuitje Deventer Carinova
Bedrijfsuitje Enschede Poppetjes
Bedrijfsuitje Deventer Excilent
Bedrijfsuitje Groningen Slachtofferhulp Nederland
Bedrijfsuitje Deventer El Popo
Bedrijfsuitje Deventer Stichting de Parabool
Bedrijfsuitje Deventer Domus
Bedrijfsuitje Deventer Jeugd Act
Bedrijfsuitje Enschede Beter Horen
Bedrijfsuitje Deventer Cargill
Bedrijfsuitje Deventer Eno
Bedrijfsuitje Groningen Rijkswaterstaat
Bedrijfsuitje Enschede Attendiz
Bedrijfsuitje Groningen Kluwer
Bedrijfsuitje Enschede Domijn
Bedrijfsuitje Enschede Unit4
Bedrijfsuitje Groningen UMCG
Bedrijfsuitje Groningen workshop InGoedeBanen
Bedrijfsuitje Groningen Team4
Bedrijfsuitje Deventer Geofox Lexmond
Bedrijfsuitje Groningen Rijksoverheid
Bedrijfsuitje Groningen Niestern Sander
Bedrijfsuitje Deventer Ardagh Group
Bedrijfsuitjes Den Bosch Hokofarm
Bedrijfsuitjes Brandweer

Bedrijfsuitje XL, voor bedrijfsfeesten vanaf 45 deelnemers!

Wilt u betaalbaar en snel een bijzondere dag organiseren voor een groep vanaf 45 personen? Schakel dan onze gratis XL service in!

Wat houdt onze XL-service precies in?

Stel: u mag dit jaar het bedrijfsuitje van uw organisatie organiseren. Dan belt (of mailt) u ons voor een afspraak. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs om kennis te maken, ons assortiment te presenteren, de mogelijkheden te bespreken en een voorstel voor u te maken. Want persoonlijk contact in een zo vroeg mogelijk stadium is 1 van de succesfactoren van een onvergetelijke personeelsdag!

En als u vervolgens deze personeelsdag bij ons boekt, dan zijn wij op deze bijzondere dag ook zelf aanwezig om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Zie ons als een soort onzichtbare ceremoniemeester van uw bijzondere dag. Wij hebben hier veel ervaring in en wij hebben altijd wel een plan B, mocht er iets voorvallen. Wel zo zeker!

Onder aan deze pagina hebben wij enkele bedrijfsfeesten voor u uitgewerkt, die wij in het verleden hebben gerealiseerd (slechts ter inspiratie, uw bedrijfsuitje kan er heel anders uit zien!). 

 

Is het niet veel goedkoper als u zelf het personeelsfeest organiseert?

Dagenlang overleggen, uren op Google zoeken, veel bellen, ontelbare koppen koffie, mailen, lokaties bezoeken, vervoer regelen, het juiste restaurant reserveren en uiteindelijk maar hopen dat iedereen het leuk zal vinden.

U had deze stressvolle tijd wel beter kunnen gebruiken. Waarom besteedt u dit hele proces niet uit? Omdat u denkt dat dit te duur is? Onze XL-service is, u gelooft het misschien niet, helemaal gratis! 

Geld besparen op uw personeelsdag met de XL-service? Simpel!

  • Uw talentvolle mensen hoeven niet meer dagenlang internet af te speuren naar die ene leuke workshop, het perfecte restaurant en de handigste locaties.
  • Het enige wat zij in het vervolg doen, is ons uitnodigen voor een vrijblijvend kort gesprek! Wij doen de rest! Tijdsbesparing en veel minder stress!
  • Bedrijfsuitje XL neemt uw budget, uw wensen en uw ideeën en als startpunt!
  • Bedrijfsuitje XL spreekt vervolgens een richtprijs per deelnemer af. Dus duidelijkheid vooraf!
  • Bedrijfsuitje XL werkt zonder al die verborgen kosten (administratiekosten, boekingskosten, kantoorkosten etc).
  • Samengevat: u bespaart door onze scherpe inkooptarieven, uw collega's hoeven niet alles zelf te regelen en u zet direct de specialisten aan het werk!


Waarom Bedrijfsuitje XL?

Niemand kent Deventer, Enschede, Zwolle en Groningen zo goed als wij! Wij wonen en werken in deze steden, wij kennen de restaurants en natuurlijk alle feestlocaties. Maar het belangrijkste: wij hebben een enorm netwerk aan flexibele workshopgevers. Dit zijn mensen die een enorme passie hebben om uw groep een waanzinnige dag te laten beleven!

En dat is onze kracht: wij hebben een zeer breed netwerk met de leukste workshops, de lekkerste arrangementen en heerlijke culinaire proeverijen. Zo kunnen wij aan uw wensen voldoen. En meestal kunnen we ze overtreffen!

Het is onze passie om een personeelsdag of een bedrijfsfeest te organiseren dat volledig voor u op maat is gemaakt. Custom-made noemen wij dat. U kent uw collega's en uw bedrijfscultuur het beste, wij kennen de leukste workshops van uw stad. Daar moet toch iets moois uit komen?

Wilt u een idee hebben wat voor soort workshops wij aanbieden? Kijkt dan op de verschillende pagina's bij ons op de reguliere Diner en Doen site.

Het concept wat wij op die site aanbieden, is dat elke workshop gekoppeld is aan een diner, en dat past vervolgens precies in een van de prijscategorieën. Maar in de XL-service kunnen we voor u veel flexibeler te werk gaan: alle workshops en/of diners zijn los te koppelen, aan te passen of te combineren.

De workshops die u op de reguliere Diner en Doen site ziet, kunt u dus beschouwen als componenten (of bouwstenen) voor uw perfecte personeelsdag. En wij hebben nog veel meer workshops in ons bestand, die wij apart houden voor grotere aanvragen. Voor u dus.

 

Staat uw bedrijfsfeest pas volgend jaar gepland?

U kunt niet vroeg genoeg beginnen met de organisatie ervan. Altijd goed om ver van te voren te weten wat het u gaat kosten! En een lokatie kan niet vroeg genoeg geboekt zijn! Bel of mail ons! Wij denken graag met u mee!

Groep van 95 personen van een technisch bedrijf uit de Agribusiness

De personeelsvereniging van dit bedrijf was belast met het organiseren van een groot bedrijfsfeest, inclusief activiteiten, diner en overnachting. In hun speurtocht naar de leukste workshops, vonden ze de site van Diner en Doen.

Groep van 60 personen van een Rabobank, afdeling bedrijven

De feestcommissie van de afdeling bedrijven was al enige tijd bezig om een personeelsdag te organiseren die nog leuker was dan die van het jaar ervoor. In hun speurtocht kwamen ze uit bij Diner en Doen.

Groep van 65 personen van een internationale leverancier van producten en diensten op het gebied van voedsel, landbouw en risicomanagement.

Dit bedrijf is een zeer succesvolle speler op de levensmiddelen markt, dus vooraf stond voor hen al vast
dat zij het liefst culinaire workshops wilden.

Groep van 43 personen van een Advocatenkantoor met 3 vestigingen

De kennismanager van het advocatenkantoor was belast met het organiseren van het bedrijfsuitje. Zij vond ons via Google en zij belde ons met een paar vragen. De belangrijkste vraag was, of het misschien mogelijk was om verschillende workshops aan haar collega’s aan te bieden.